Skechers vinterstøvler til kvinder er rigtig lækre

Skechers er et stort verdensomspændende amerikansk mærke, der har et enormt stort udvalg af sportssko samt almindelige sko og støvler.

De har også rigtig mange vinterstøvler at vælge imellem.

Mange forskellige slags vinterstøvler

Skechers har næsten 30 modeller af vinterstøvler, der alle er meget forskellige.

Jeg kiggede på heppo.dk, brandos.dk og zappos.com, som er en amerikansk side, for at se hvilke Skechers modeller af vinterstøvler, som er mest populære:

  • Skechers Struts Snow Climber i str. 36-41. Halvhøj støvle med 4 par snørehuller og høj hæl. Læder snude og skaft af ruskindslignede tekstil. Krave af kunstpels. Shock-absorberende midtersål og ydersål af gummi med dyremønstre. Fås i brun, sort og hvid (link).
  • Skechers Blur .Billede fra Jamesandjames.com

    Skechers Blur .Billede fra Jamesandjames.com

  • Skechers Glaciers i str. 35-41. Høj støvle med vandtæt lædersko med ruskind skaft, og 5 par snørehuller. Isoleret med Thinsulate. Shock-absorberende midtersål , og fleksibel ydersål med godt vejgreb. Kan holde varmen ned til -20 grader (link).
  • Skechers Blur i str. 36-41. Halvhøj støvle. Yderside i strikket tekstil, inderside i blød tekstil. Kunstig pelskrave. Shock-absorberende midtersål, og fleksibel ydersål med godt vejgreb (link).

Shock-absorberende midtersål

Alle støvlerne har shock-aborberende midtersål, så de er gode at gå i. Jeg kan godt lide Skechers Struts Snow Climber fordi den kombinerer vinterstøvlelooket med en høj hæl. Skechers Glaciers minder lidt om Sorels vinterstøvler, men der er ikke en udtagelig filtinderstøvle, som typisk er i Sorels.

Skechers Blur har et udsædvanligt udseende med det strikkede materiale udenpå. Det er en meget neutral og samtidig unik vinterstøvle, der er rigtig smart til et par cowboybukser, og er ideel til de kolde måneder før sneen eventuelt kommer.

Skechers Glacier minder meget om Sorel og LaCrosse, og er en rigtig god og traditionel vinterstøvle.

Glaciers er lavet af vandtæt læder

Glaciers er vandtætte og er derfor gode til sne og sjap, men de andre to modeller er ikke vandtætte.

Thinsulate holder varmen ned til -21 grader

Skechers Glaciers. Billede fra zalando.co.uk

Skechers Glaciers. Billede fra zalando.co.uk

Glacier har et varmeisolerende lag af Thinsulate, som er et meget tyndt og varmt materiale, der også ofte bruges i vinterjakker. Den er testet til at kunne holde varmen helt ned til -21 grader

Blur har strik yderst, der hjælper med at holde fødderne varme. Brugerne er meget begejstrede for Blur, som de fortæller, er utrolig varm og behagelig at have på.

Fleksible såler med godt vejgreb

Skechers Blur og Skechers Glacier har tykke fleksible såler med et godt vejgreb. Skechers Struts Snow Climber har et tyndt mønster på sålens underside, og ser derfor ikke ud til at være speciel god til glatte veje.

Imprægnering til læder og tekstil

Vinterstøvler fra Skecher - modellen Snow Climber. Billede fra mirapodo.de.

Vinterstøvler fra Skecher - modellen Snow Climber. Billede fra mirapodo.de.

Glacier er imprægneret, når du køber dem, men det er en god ide, at holde imprægneringen ved lige.

Struts Snow Climber er lavet af både tekstil og læder, så vær opmærksom på, at du vælger en imprægneringsspray, der er beregnet til begge dele, som f.eks. Grangers G-Max Universal Spray (kan købes her).

Jeg anbefaler, at du for en sikkerheds skyl spørger i den butik, hvor du køber dem, hvad de anbefaler. Det samme gælder for Blur, som har en stofyderside, og som også bør imprægneres.

De må naturligvis ikke kommes i vaskemaskinen, som der står med store bogstaver på den amerikanske hjemmeside.

Boiling Point koster kun 450 kr.

Du kan finde en forhandlerliste af Skechers på skechers.dk (forhandlerliste), bl.a. Skoringen, Zjoos og Tops sælger Skechers.

De billigste vinterstøvler er Boiling Point til 449 kr. 449 kr., det er en halvhøj støvle med yderside af ruskindslignende tekstil og for indeni. De dyreste vinterstøvler er Glacier til ca. 1200 kr.

Jeg fandt Struts Snow Climber, Glacier og Blur på de følgende webshops:

Oversigt over Skechers vinterstøvler.

Ligeså lækre som UGG’s fåreskindstøvler

Skechers har mange usædvanlige modeller af vinterstøvler, og mange ser rigtig lækre varme ud. Glacier er et godt valg, fordi den er varm ned til -21 grader og er vandtæt.

På den amerikanske sko-webshop zappos.com er brugerne helt vilde med deres Blur-støvler (se anmeldelsen her ).

De beskriver dem bl.a. som, meget behagelige at have på, og at de er varme, uden at være for varme. De fortæller, også at der er støtte omkring skaftet, og at de er lette at tage af og på.

En glad bruger på Skechers.com sammenligner Blur med UGG, som er de Australske fåreskindsstøvler, men til en tredjedel af prisen.

Skechers lader til at være et rigtig godt køb, som mange brugere er glade for. En af mine veninder har Keepsakes Birdie, (se modellen her), der er en høj model i ruskind, med tykt for og en robust gummisål.

Hun brugte støvlerne i det nordlige Sverige om vinteren, når hun var udenfor på legepladser, og støvlerne holdt hendes fødder varme i meget lave temperaturer.

Jeg kunne godt selv tænke mig et par varme Skechers Blur her i den kolde vintersæson, så jeg kan holde fødderne varme i de kolde timer på en legeplads med min egen datter.

Dette indlæg blev udgivet i Skechers og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.