Gabor vinterstøvler til kvinder laves med læder af høj kvalitet

Gabor har en af de lækreste sko-hjemmesider, som jeg har set, og du kan sidde og kigge deres kollektion igennem efter en række kriterier, bl.a. farve, vidde og specielle egenskaber, såsom varmforede og hvilken slags sål, mens støvlerne roller hen over skærmen (se hjemmesiden her).

Gabor blev grundlagt i Tyskland efter anden verdenskrig, og er en af de største producenter af sko i Tyskland. De bruger kun det bedste læder til deres lækre sko og støvler.

Deres støvler bliver lavet i forskellige vidder ved læggen, så du kan være sikker på at finde en støvle, der passer. Der kan godt være stor forskel på hvor bredde lægge, som kvinder har, så det er en stor fordel, at Gabor har den detalje med i deres kollektion.

50 modeller af støvler at vælge imellem

Gabor vinterstøvler til kvinder. Model Tobago nr. 34.645.57. Billede fra mona.de.

Gabor vinterstøvler til kvinder. Model Tobago nr. 34.645.57. Billede fra mona.de.

Gabor har minimum 50 modeller af korte og lange støvler, hvor ca. halvdelen har varmt fór indeni. Jeg spurgte Skoogstovler.dk (link) om, hvilke modeller, der har været mest populære i deres butik, og det er de følgende 3 smarte korte støvler uden fór:

  • 34.511-57 Tucson ankelstøvle i læder med hæl str. 36-42 (link)
  • 34.680-23 Texas ankelstøvle i læder med hæl i str. 36-42 (link)
  • 34.645-57 Tobago ankelstøvle i læder med flad hæl i str. 36-42 (link)

Jeg har angivet numrene på alle modellerne, da Gabors støvler ikke har navne, men genkendes ud fra deres nummer.

Varme modeller med fór og pels

Jeg var nede og mærke på Gabors støvler i Gabor Shop Aarhus ved siden af Paw Sko på strøget i Århus, Søndergade 53, hvor de havde et stort udvalg af Gabors modeller. De er lavet meget blødt læder, og de er meget flottere i virkeligheden, end de er på billeder. De var også meget lette, da jeg løftede dem.

Mens jeg kiggede på Gabors modeller, så jeg nogle støvler, som var foret med pels, og derfor er usædvanlig lækre til de kolde vinterdage:

  • 36.738-57. Høj støvle med Gabor-Tex membran. Str. 36-42. (link)
  • 31.681-57. Ankelstøvle i sort skind og inderside i antibakterielt lammeskind, med kinahæl. Str. 36-42 (link)
  • 33.860-13. Halvhøj støvle i grå nubuck med fór af kunstpels og flad gummisål. Str. 36-42 (link)
  • 31.682-53. Høj støvle med kunstpels yderst og kilehæl. Str. 36-41(link)

Feminine støvler til bredde og smalle lægge

Gabor laver flotte feminine støvler, og det er rigtig smart, at du kan få forskellige støvler til både bredde og smalle lægge. De bruger lækkert blødt skind, og deres ankelstøvler er meget lette og elegante. Deres robuste vinterstøvler beholder det elegante look, selv om de har ekstra fór.

Gabor laver både vandtætte tex-støvler og lækre læderstøvler

Vandtæt Gabor tex støvle, model nr. 36.738.57. Billede fra markenschuhe.

Vandtæt Gabor tex støvle, model nr. 36.738.57. Billede fra markenschuhe.

Tex-støvlen 36.738-57 lever op til alle de forventninger, man kan have af en vinterstøvle: den holder foden varm og tør i snevejr, den er behagelig at gå i, og den flot at se på, som brugerne fortæller i denne tråd på amazon.de. Der er tex-membran, så den er 100 % vandtæt.

Læderstøvlerne er ikke vandtætte, men det er vigtigt at imprægnere dem, så de bliver vandafvisende og holder længere.

Lækker pels til at holde fødderne varme

Gabors modeller med pels er meget lækre. Model nummer 31.681-57, bruger ægte lammeskind til at fore støvlen indeni, og der er en stor pelskrave, der kan foldes op om anklerne.

De to andre støvler med pels, nummer 33.860-13 og 31.682-53 bruger kunstpels til at give den lækre effekt, der er både varm og flot at se på. Nummer 31.682-53 er meget usædvanlig, da der er masser af pels uden på den, og den ligner lidt en ægte kamik, der er lavet af sælskind yderst.

Skridsikre såler på tex-støvlen

Den halvhøje støvle med pels, nummer 33.860-13, og tex-støvlen nummer 36.738-57 har gode skridsikre gummisåler, så du kan stå helt fast på isglatte fortove.

De andre læderstøvler har hæl og har ikke skridsikre såler.

Skocreme plejer dine læderstøvler.

Det anbefales at imprægnere dine støvler før brug med f.eks. denne Nanopro imprægneringsspray (kan købes her). Imprægner 3 gange med 20 minutters brug, før du begynder at bruge støvlen, og imprægner med jævne mellemrum igennem vinteren.

Læderstøvler skal plejes med skocreme, som f.eks. denne fra Kiwi for at tilføre dem fugtighed. Du kan gøre dem rene med en hårdt opvredet klud før du imprægnerer og bruger skocreme, men sørg for at de er helt tørre før du imprægnerer.

Overvældende mange modeller og priser

Gabor har et ekstremt stort udvalg af sko, og det betyder at de forskellige webshops, hver især har et mindre udvalg af deres modeller. Hver model sælges derfor kun i et par webshops, og det er lidt af en jungle, at finde de rigtige modeller på nettet.

Deres priser for støvler starter ved 800 kr. for f.eks. 34.511.57 Tucson, og en af deres dyreste modeller er 31.542-16 til 1500 kr., en høj støvle af i ruskind og med lynlås.

Her er de modeller, som jeg har tjekket priser på:

Priser for ankel-læderstøvler

Oversigt over Gabor

Priser for støvler med pelsfór

Oversigt over Gabor vinterstøvler.

Du kan også kigge på ebay.dk, amazon.de eller amazon.com for at se et større udvalg af Gabor; hvis du leder efter en bestemt model, så husk at søg på skoens nummer. Den store tyske sko-butik schuhverkauf.de sender til Danmark for 10 £. Du kan se deres store udvalg her.

Gabor vinterstøvle med pels udenpå, model nr. 31.682.53. Billede fra myshoezz.de.

Gabor vinterstøvle med pels udenpå, model nr. 31.682.53. Billede fra myshoezz.de.

Jeg fandt ca. 10 Gabor støvler på trendsales.dk i kategorien ”aldrig brugt”.

Lækker kvalitet og støvler til enhver smag

Gabor er specialiseret i at lave sko til damer, og har også en børnekollektion. De fokuserer meget på at designe til kvinder, og jeg kan tydeligt se, at de har fingeren på pulsen og designer støvler, der er super trendy.

Der er de lave ankelstøvler i læder, som egner sig til en dag på kontoret eller en shopping-tur i byen. Deres tex-støvler er vandtætte og varme, som tex-støvler gerne skal være, og deres høje støvler er både feminine og varme, og har usædvanligt design, som den høje støvle med pels udenpå – nummer 31.682.53.

Gabor udvælger deres læder meget omhyggeligt fra garverier i hele verden, hvor Gabors repræsentanter rejser rundt og udvælger det bedste læder til deres støvler. Den udsøgte kvalitet kan både ses og mærkes i deres støvler.

Du kan derfor roligt vælge din næste vinterstøvle fra Gabor. Jeg vil gerne have støvlen med pels udenpå, nummer 31.682-53, da den er blød, varm og lækker.

Dette indlæg blev udgivet i Gabor og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.