Eccos vinterstøvler til damer er høj kvalitet

Ecco er et stort verdensomspændende firma, med afdelinger rundt omkring i verden, hvor Ecco selv ejer alle led i produktionsprocessen. Derved kan Ecco derved sikre sig at hele produktionen foregår ansvarsbevidst og af højeste kvalitet.

Ecco har et væld af velegnede vinterstøvler, og de føles alle superlækre. Jeg var nede og prøve Eccos støvler i Maibom, og der er virkelig mange at vælge imellem.

Jeg overhørte en samtale mellem to damer, der stod og prøvede forskellige vinterstøvler, deriblandt Ecco, og den ene dame sagde til den anden: ”Ecco koster mange penge, men hvis du køber dem, har du jo også til de næste mange vintre”. Det er jeg helt enig i; der er ingen tvivl om, at Eccos vinterstøvler er af en usædvanlig høj kvalitet, og du vil kunne bruge vinterstøvlerne i mange år.

Smarte ankelstøvler i vinbladsgrøn

Ecco Winter Zone fra markenschuhe.de

Ecco Winter Zone fra markenschuhe.de

Sander Sko, Vølundsgade 11, 6400 Sønderborg har webshoppen, Shoeworld.dk (se her), hvor der er et stort udvalg af Eccos sko og støvler. Erla Corneliussen, som er marketingchef fortalte, at ud fra deres sortiment og erfaring er de følgende vinterstøvler til kvinder mest populære:

  • Chase i str. 36-41. En ¾ lang støvle med 12 par snørehuller, og lynlås i siden. I blødt læder med ruskindsdetaljer, og tekstilfor. Indlægssål med ECCO Comfort Fibre System. Farverne sort og portvin.
  • Jaffna i str. 35-41. Ankelstøvle i læder med 75 mm høj hæl. Farverne sort, vinbladsgrøn og sepia. Fås også i nubuck.

Andre modeller, der er populære på Eccos officielle webshop er:

  • Winter Zone i str. 37-41. Halvhøj støvle i læder med 8 par snørehuller. Vandtæt med Gore-Tex. Tekstil-for. Farverne sort og mørkt ler.
  • Xpedition II med for af fugtabsorberende kunstpels og 6 snørehuller. Af yak-læder, Gore-Tex. Farverne hvid/grå eller brun (link).

Xpedition laves både som sko, lav ankelstøvle og højere støvle, og den fås også med og uden fór, så vær opmærksom på, hvilken model du vil have, og om du får bestilt den rigtige! Jaffna findes også både som lav og knæhøj støvle, og Winter Zone findes også som knæhøj støvle.

Ecco sko er fodformede sko

Ecco har altid været kendt for at være fodformede sko. Det er meget vigtigt, at dine sko har en god pasform, da mange mennesker får smerter og skæve tæer af at gå i for smalle sko.

Winter Zone og Expedition med Gore-Tex

Ecco Jaffna Vinterstøvler fra 6pm.com

Ecco Jaffna Vinterstøvler fra 6pm.com

Winter Zone og Expedition II har begge Gore-Tex membran, som gør støvlerne 100 % vandtætte. Leder du efter støvler, der holder fødderne tørre i regn- og snevejr, er disse to modeller et klogt valg.

Imprægnering kan gøre Jaffna og Chase vandtætte, men de er ikke vandtætte støvler. Jaffna er en smart støvle med hæl, der slet ikke er beregnet til de våde dage, men er fin til korte ture i byen. Chase er mere robust, og kan efter en imprægnering klare nogle våde ture, men er ikke som Winter Zone og Expedition beregnet til timers gåture og kælketure i sneen.

Kunstpels og åndbar Gore-Tex membran holder foden varm

Expedition II har lækkert kunstpels indeni og Winter Zone har varmt tekstilfor, så foden holdes dejlig varm, når det er allerkoldest. De har begge Gore-Tex membraner, der sørger for at fugtigheden kan ledes ud af støvlen. Du kan læse mere om Gore-Tex membranen, og hvilke strømper, du bør bruge i min artikel om Ecco Støvler til herrer.

Fleksible, lette og skridsikre ydersåler

Ecco Chase fra shoesgb.co.uk

Ecco Chase fra shoesgb.co.uk

Ecco har brugt mange år på at udvikle deres ydersåler, så de er meget lette, fleksible og sikre. De bruger Polyuretan, som er et materiale, der kan bruges til både yder- og mellemsåler. Deres såler har god støddæmpning, og deres såler er tykke og med gode dybe riller, så du står godt fast på underlaget.

Ecco Shoe Care plejer dine sko

Eccos onlineshop anbefaler de følgende produkter til Chase, Winterzone og Jaffna:

Care (kan købes her)fra Eccos plejeserie Shoe Care, plejer og behandler nubuck og ruskind, og forhindrer udtørring.

Protect (kan købes her ) fra Eccos plejeserie Shoe Care, er miljøvenlig imprægneringsspray, der gør skoene vandtætte. Det bør anvendes før skoene tages i brug, og jævnligt igennem vinteren.

Husk at sko aldrig bør tørres nær varmekilder, men tørrer bedst ved stuetemperatur.

Eccos vinterstøvler kan købes i mange butikker

Ecco kan købes i næsten alle skobutikker, f.eks. Skoringen, Maibom, Salling, Magasin og Paw Sko. Du kan finde fuld forhandlerliste på Eccos egen hjemmeside. Ecco har også deres egne butikker f.eks. på Vesterbrogade 80-82,1620 København V; Ryesgade 32, 8000 Århus C, eller Vestergade 19, 5000 Odense C.

Ecco har ca. 47 forskellige støvler til kvinder, så der er virkelig mange at vælge i mellem. De billigste koster 1000 kr., f.eks. Winter Zone og den dyreste Xpedition II koster 1700 kr.

Ecco støvler damer oversigt

Jeg fandt kun få Ecco støvler på trendsales i kategorien ”aldrig brugt” . Men der var enkelte, der kunne fås fra 300 kr. og opefter.

Ecco sko er altid et godt valg

Jeg husker tydeligt mine første grønne Ecco-sko som 8-årig. Jeg elskede dem, og syntes de var så smarte og gode at gå i, at jeg ikke ville gå i andet. Jeg var meget ked af det, da jeg endelig voksede fra dem, og går stadig og håber på, at finde samme slags igen. De ligner lidt denne model af Chase men ved nærmere eftersyn, er de måske alligevel lidt for fodformede… Eccos vinterstøvler er til gengæld super trendy og de er skønne at få på.

Der har været problemer med at Eccos såler smuldrer, men det problem er ifølge Ecco løst. Andre nævner, at Gore-Tex membranen kan blive slidt, så skoene ikke er vandtætte efter 1-2 år, men de fleste fortæller, at deres Ecco Gore-Tex holder længe og de er gode at gå i. En bruger på www.hundegalleri.dk er også meget begejstret for Ecco Gore-Tex, fordi de er lette, vandtætte og hun hverken sveder eller fryser i dem. Samtidig kan hun gå langt uden at mærke det i fødderne senere.

Jeg prøvede vinterstøvlen Montagna i Maibom, og den var virkelig lækker. Jeg var forbavset over, hvor mange forskellige modeller der var. Der var f.eks. Hill (se her), som ligner de Canadiske Sorel, og Siberia (se her ) med en skøn stor pelskrave. Ecco vinterstøvler står højt på min ønskeseddel, og jeg ville vælge Winter Zone, så den kan holde mine fødder tørre til, når jeg skal ud og kælke med min datter. Samtidig synes jeg, at den model er smart nok til almindelig daglig brug.

Dette indlæg blev udgivet i Ecco og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.