Bisgaard vinterstøvler – Udsalg på superfede og varme børnestøvler

Bisgaard minder om Angulus, da de begge bruger læder til deres vinterstøvler, og ligesom Angulus har Bisgaard også flere sølvmodeller. En af de karakteristiske ting ved Bisgaard, er at gummisålen går op om snuden for at beskytte den, og det er ret smart, da snuden er et af de steder, der først bliver slidt.

Signe Ulka fra  webshoppen growingfeet.dk fortæller om Bisgaard: ”det er også et fantastisk mærke, de har på relativt kort tid formået at starte i Danmark, og blive et af de allerstørste børneskomærker.

Deres designs er superfede, de har både nogle klassikere, men er også gode til at designe nye smarte modeller.

Flotte modeller med velkro eller lynlås

Bisgaard vinterstøvler - fra vinterstoevler24.dk

Bisgaard vinterstøvler - fra vinterstoevler24.dk

Bisgaard vinterstøvler har Tex-membran og uldfor. De mest populære vinterstøvler på growingfeet.dk er de følgende:

  • Bisgaard model 1659 str. 20-32 til baby og tumlinger med to velkroremme og uldfor. Fås i farverne army, cognac, navy blue, silver, lysebrun, sort, lilla og rød str. 20-32 (link)
  • Bisgaard model 1953 str. 25-38 til drenge med to velkroremme og uldfor i farverne sort, grå, brun (link)
  • Bisgaard model 1831 til piger høj støvle med lynlås i siden i farverne sølv, brun, lavendel, sort og lilla (link)
  • Bisgaard model 80776 til piger halvhøj støvle med lynlås, og spænder ved anklen og på siden med uldfor i farverne lavendel, brun ,sort grå (link)

Hælkappen er kun middelstærk

Bisgaard er med i Politikens Tjek af vinterstøvler i 2009, hvor de får en fysioterapeut til at vurdere, hvor godt støvlerne passer og støtter børnenes fødder. Fysioterapeuten giver kun 3 ud af 6 tjektegn for Bisgaards model. Den ligger dermed næstsidst ud af de støvler som vurderes, heriblandt Ecco, Naturino og Geox, som deler en førsteplads.

Fysioterapeuten vurderer, at hælkappen, som bør støtte meget, er kun middelstærk. Der er også for meget stof til overs, der hvor man regulerer og strammer støvlen, hvilket betyder, at foden vil glide rundt i støvlen. Det trækker til gengæld op, at sålen er meget blød og bøjelig.

Bisgaard passer godt til smalle fødder.

Vandtætte med Tex-membran

Bisgaard vinterstøvler til børn - fra smaafotter.no

Bisgaard vinterstøvler til børn - fra smaafotter.no

Bisgaards vinterstøvler er af læder, og læder er i sig selv vandafvisende. Derudover gør Tex-membranen dem 100 % vandtætte.

Tex-membraner benytter sig af, at vandmolekyler er større end vanddampmolekyler. I Tex-membranerne er der porer, der har en størrelse, så vanddampmolekyler kan slippe ud, men er for små til at vandmolekylerne kan komme igennem. Derved har Tex-membraner høj åndbarhed samtidig med, at de er 100 % vandtætte.

Nogle mødre fortæller i denne tråd på dindebat.dk, at deres børn får våde fødder i deres Bisgaard støvler. Andre mødre foreslår, at det er fordi, at de er lidt korte i skaftet. De fleste synes dog, at Bisgaard holder deres børns fødder tørre.

Uld er åndbart og varmt

Der er enkelte mødre i dette forum, der klager over kolde fødder, men de fleste mødre er rigtig glade for dem, og synes, at de er gode til at holde på varmen, som f.eks. disse mødre på ungmor.dk

Skridsikre såler til sikker leg

Bisgaard laver nogle gode tykke skridsikre og fleksible såler, så dit barn kan trygt løbe rundt og lege på legepladsen.

Imprægner med Tex-imprægneringsspray.

Det anbefales at imprægnere Bisgaards vinterstøvler med en imprægneringsspray, der er velegnet til Tex, som f.eks. denne Boston Rainguard Protector Spray, der kan købes her. Husk altid at tjek på sprayen, om den er sikker til Tex, da almindelig imprægneringsspray kan ødelægge Tex-membranerne ved at stoppe porerne til.

Skocreme hjælper til at pleje læderet, og kan med fordel bruges en gang om ugen.

Bisgaard sælges i mange webshops og butikker

Bisgaard har deres egen butik i Badstuegade 10, 8000 Århus C. De kan også ses i Bahne, Magasin, Maibom, Skoringen og Salling, eller du kan finde fuld forhandlerliste på Bisgaards hjemmeside.

Priserne for Bisgaard  vinterstøvler starter fra 700 kr. for model 1659. Dyreste model med Tex-membran er model 80777 Str. 30 koster 999,95, str. 31-35 = 1099,95 og str. str. 36-39 = 1199,95, med to spænder, lynlås og uldfor.

Jeg har kigget priser på internettet, og de er stort set ens i alle webshops, bortset fra et par enkelte tilbud.

Bisgaard vinterstøvler oversigt

Derudover fandt jeg model 1831 på udsalg til 595 kr., nedsat fra 850 kr. på prinsessebutikken.dk.

Jeg fandt 11 par, som aldrig er blevet brugt på trendsales.dk, priserne starter ved ca. 300 kr.

Mødre er begejstrede for Bisgaard

Bisgaard minder meget om Angulus, men er en smule billigere, om end de er meget langt fra at være billige! Med priser, der starter fra 700 kr. og opefter, er det en meget dyr støvle, og de er også i en rigtig god kvalitet. Fysioterapeuten i Politikens Tjek fra 2009 var ikke særlig begejstrede for de vinterstøvler, som hun kiggede på, bl.a. fordi at hælekappen ikke er stærk nok. Hun påpeger dog også, at det er vanskeligt at sige om en støvle er god eller ej, da det afhænger af den fod, den sidder på.

Rigtig mange mødre er meget begejstrede for Bisgaard. Nogle af de fordele de nævner i denne tråd på slyngebarn.dk, er gummisålen, der går op over snuden, at de sidder rigtig godt på foden, og at de er nemme for børnene selv at tage på.

Enkelte klager over våde eller kolde fødder, men det kan skyldes støvlerne er lidt kortere end andre Tex-støvler. Som en mor forklarer, så putter hun alligevel flyverdragten over støvlerne, så længden betyder ikke så meget.

Alt i alt er Bisgaard et godt køb, og jeg tror bestemt ikke, at jeg ville fortryde at købe et par til min egen datter.

Links

Politiken 2009

Test af vinterstøvler her og fysioterapeutens vurdering af Bisgaards vinterstøvler her 

Dette indlæg blev udgivet i Bisgaard og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.